web analytics

Alle fietsknooppunten West-Brabant op één kaart

Routebureau Brabant heeft nieuwe fietskaarten uitgebracht van het Brabantse fietsknooppuntennetwerk. Een van de vier kaarten betreft de regio West-Brabant. Op de nieuwe kaarten zijn alle wijzigingen opgenomen die de afgelopen twee jaar aan het knooppuntennetwerk zijn verricht.

‘De nieuwe fietskaarten waren nodig vanwege ingrijpende wijzigingen in het fietsknooppuntennetwerk in 2016 en 2017 Ook worden fietsers nu via het knooppuntensysteem naar de centra van steden en dorpen geleid, waar dat voorheen gebeurde via zogenoemde ‘centrumverbindingen’. Fietsers kunnen nu nog makkelijker de mooiste plekken van Brabant ontdekken. Van s-Hertogenbosch tot Bergen op Zoom en van Nationaal Park De Biesbosch tot Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen”, meldt Routebureau Brabant.

Regio West-Brabant is een van de partners in het samenwerkingsverband Routebureau Brabant. Het actueel houden van het routenetwerk gebeurt met behulp van meer dan 250 vrijwilligers en in nauwe samenwerking met de gemeenten.

De Fietskaart Brabant West kost 5,95 euro en is te bestellen via de webshop van Visit Brabant.

❯ Webshop Visit Brabant