web analytics

Agressieve man verstoort salsafeest in Roosendaal

Zaterdagavond 16 maart is een 29-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden nadat hij een salsafeest in een café aan de Kerkstraat in Roosendaal had verstoord. Hij wordt verdacht van mishandeling van twee mannen.

Het feest was al enige tijd aan de gang toen de verdachte samen met een vriend de zaak binnenkwam. Hij gedroeg zich nogal amicaal en eiste onmiddellijk veel ruimte op de dansvloer op. Daarbij duwde hij een man opzij. Deze sprak hem direct aan op zijn gedrag, waarop de verdachte hem een kopstoot probeerde te verkopen. Toen omstanders de vechtende mannen uit elkaar haddenn gehaald, werd de verdachte met zijn kompaan uit de zaak verwijderd.

Buiten richtte de agressieveling, die kennelijk flink onder invloed van alcohol was, zich op de man die hem had buitengezet en deelde opnieuw een kopstoot uit. Het slachtoffer viel bewusteloos op straat. Gasten van het feest belden de politie en hielden de aanvaller staande totdat de politie er was. Na zijn aanhouding is de verdachte voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast. Het slachtoffer is behandeld door een arts.