web analytics

Abba-fans komen weer naar Roosendaal voor internationale fandag (13 april)

In het weekend van zaterdag 13 april worden weer honderden Abba-fans uit de hele wereld in Roosendaal verwacht op de jaarlijse clubddag van de Abba-fanclub. Die is zoals de laatste jaren gebruikelijk, bij Rottier Dance Studio aan de Vijfhuizenberg.

Aan de ene kan wordt op deze fanclubdag stilgestaan bij het verleden, omdat het veertig jaar geleden is dat ABBA zijn laatste wereldtoer maakte. Maar aan de andere kant is er ook de actualiteit: dit jaar worden twee nieuwe nummers verwacht. Gast is de fotograaf Anders Hanser uit Stockholm, destijds fotograaf van Abba.

Meeting
Omdat veel fans al op vrijdag (12 april) in Roosendaal arriveren, is er ook dit jaar op vrijdagavond vanaf 20:00 uur weer een meeting in De Moriaan aan het Tongerloplein. Daar kan men elkaar weer ontmoeten en kan er worden meegedaan aan een Abba-quiz.

Disco
Op zaterdag 13 april staat alles bij Rottier tussen 11:000 en 23:00 uur in het teken van Abba. Daar is de gebruikelijk Abba-markt, kunnen video’s en foto’s worden bekeken, is er een quiz en wordt uiteraard ook de hele handel van de Abba-shop uitgestald. Om 19:00 uur begint de traditionele disco, die tot elf uur duurt.

Naar de bios
Wie zondag 14 april nog steeds in Roosendaal is, kan later op de ochtend naar de ‘local cinema’, waar gekeken (en genoten) kan worden van ‘Mamma Mia! The Movie’ en ‘Mamma Mia! Here We Go Again’.

De officiële fanclub is opgericht door Anita Notenboom and Helga van de Kar en is sinds 1986 in Roosendaal gevestigd.

❯ Meer info op website Abba-fanclub