web analytics

Aanmelden voor concours straatmuziek en straattheater op 19 aug.

Op zondag 19 augustus is in het centrum van Roosendaal de tweede editie van De Gouden Roos, het concours voor straatmuzikanten van de Stichting Blues Promotions Roosendaal. Die tweede editie is uitgebreid met Straattheater. Talenten kunnen zich aanmelden.

Verspreid over een tiental plekken zijn er vanaf 13:00 uuronversterkte optredens van muzikanten en theater-acts, zowel solo, duo, trio als grote(re) samenstellingen. Er is een roulerend systeem zodat de talenten hun acts op verscheidene plekken kunnen laten horen en zien.

Vier rondlopende juryleden beoordelen de deelnemers op kwaliteit, presentatie, zang en reacties van het publiek en bepalen welke drie beste acts nog een keer mogen optreden. Nu – vanaf 18:00 uur – op het podium op de Markt en ditmaal wel met gebruikmaking van versterking.

Het publiek bepaalt vervolgens via stembiljetten wie er met de hoofdprijs naar huis mag. De winnaar krijgt behalve een trofee ook een geldbedrag van 500 euro en mag een gratis studio-opname maken. De tweede prijs is 300 euro en de derde prijs 150 euro.

Iedereen mag zich aanmelden via info@sbpr.nl

❯ Meer info op de Facebookpagina Concours De Gouden Roos