web analytics

Zeven aanhoudingen na ontdekking hennepknipperij

UPDATE – De politie heeft in Roosendaal in de nacht van zaterdag op zondag 8 november na de ontdekking van een hennepknipperij in een bedrijfspand aan de Gastelseweg zeven mensen aangehouden. Die waren op dat moment aan het werk in de knipperij. De inval was ’s nachts rond vier uur.

Surveillerende agenten roken bij een bedrijfspand aan de Gastelseweg in Roosendaal een sterke henneplucht. Verschillende collega’s werden opgetrommeld om bij het pand naar binnen te gaan.

Aan het werk
Toen de politiemensen binnen waren, bleek er een hennepknipperij in het bedrijfspand aanwezig te zijn. In totaal waren er zeven mensen aan het werk op dat moment. Alle zeven verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Nog vast
Daar zijn ze later op de dag gehoord en in verzekering gesteld omdat het onderzoek nog niet was afgerond. Alle verdachten zitten op dit moment (maandagmorgen 11:40 uur) nog vast.

Er werden goederen in beslag genomen die te maken hebben met de knipperij en ook werd ruim vijftien kilo hennep in beslag genomen en vernietigd.

Drie vrouwen, vier mannen
De zeven verdachten betreffen drie vrouwen van 24, 37 en 42 jaar oud. Zij komen allemaal uit Bergen op Zoom. De andere vier zijn mannen van 27, 33, 41 en 41 jaar oud uit Roosendaal, Hoeven, Mechelen en Antwerpen.

Surveillerende agenten roken in de vroege zondagochtend van 8 november 2020 een stevige hennepgeur. Dit resulteerde in…

Geplaatst door Politieteam Roosendaal op Zondag 8 november 2020