web analytics

A58 komend weekend tussen Breda en Roosendaal dicht

UPDATE: WERK GAAT NIET DOOR – A58 gaat dit weekend niet dicht

Niet alleen Roosendaals Treffen is voor dit weekend afgezegd, ook de geplande werkzaamheden op de A58 tussen Breda en Roosendaal gaan wegens de weersverwachtingen niet door. Komend weekend is de A58 tussen Breda en Roosendaal dus ook in de richting Bergen op Zoom gewoon open.

Het werk wordt nu op en ander tijdstip gedaan.

De werkzaamheden in het volgende weekend, in het werkweekend van 4 tot en met 7 oktober 2019 gaan vooralsnog wel door, zo laat Rijkswaterstaat weten. Het is de bedoeling dat dan de A50 tussen Breda en Etten-Leur dicht gaat in de rijrichting Roosendaal-Bergen op Zoom.
————————————

De A58 tussen Breda (knooppunt Princeville) en Roosendaal-Oost (afrit 23) is in het weekend van vrijdag 27 september 21:00 uur tot maandag 30 september 05:00 uur wegens werkzaamheden afgesloten in de richting Bergen op Zoom. Een week later (van vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot maandag 7 oktober 05.00 uur) is hetzelfde wegdek nogmaals afgesloten, maar dan tussen Breda-Princeville en Etten-Leur-West/Vosdonk (afrit 19).

Alle tussenliggende op- en afritten zijn tijdens de werkzaamheden ook afgesloten. Ook het tankstation bij verzorgingsplaats Liesbos is beide weekends afgesloten in de richting Bergen op Zoom. Het tankstation bij verzorgingsplaats Hoezaar is in het weekend 27 september – 30 september dicht in de richting Bergen op Zoom.

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

❯ Meer info en omleidingen