web analytics

5, 10 of 15 km dauwtrappen in en rondom Wouw (27 aug)

Op zondag 27 augustus is het weer tijd om te gaan dauwtrappen rondom de Wouwse toren. Er zijn voor die ochtend nieuwe routes van 5, 10 en 15 kilometer uitgezet in en rondom Wouw. Er kan tussen 08:00 – 09:00 uur gestart worden vanuit de kantine van Cluzona aan de Doeldreef.

Het is een open tocht, dus iedereen is welkom: Nordic-wandelaars, gewone wandelaars en mensen die ‘zomaar’ een ommetje willen maken. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 24 augustus. De kosten bedragen tien euro per persoon en dienen bij de inschrijving betaald te worden.

Inschrijven kan via de website www.dauwtrappenwouw.nl, bij de VVV in Wouw en in het Thorhonk op sportpark Vierhoeven in Roosendaal. De startkaart kan voor het vertrek op 27 augustus worden afgehaald in de kantine van Cluzona.

De routes zijn uitgezet door Wouwse leden van de afdeling Nordic Walking van Thor. De tochten zijn uitgepijld, zodat ze in eigen tempo kunnen worden gelopen. Ook kan men er voor kiezen mee te gaan in een groep achter een voorloper. De voorlopers van alle afstanden vertrekken om 08:30 uur.

Deze zevende editie gaat richting de Bulkenaar. Voor de 15-kilometerwandelaars is in de route ook de Tolbergvijver opgenomen. De tussenstop is dit jaar bij de familie van Overveld aan de Bulkenaarsestraat 2, waar de dauwtrappers getrakteerd worden op koffie/thee met iets lekkers.

Voor de 5-kilometerdeelnemers is deze tussenstop ook gelijk het einde van de wandeling. Zij worden vanuit dit punt teruggebracht naar het startpunt.

Voetbalclub Cluzona treedt dit jaar als gastheer op. De kantine is te vinden aan Doeldreef 48-50 in Wouw. De vrijwilligers van de voetbalclub verzorgen het ontbijt, dat bij terugkomst klaar staat voor de dauwtrappers.

❯ Website Dauwtrappen Wouw