web analytics

32 koopwoningen aan de Titus Brandsmastraat

Komend jaar worden 32 koopwoningen gerealiseerd aan de Titus Brandsmastraat in Roosendaal. Ze maken deel uit van het nieuwbouwproject Thuishaven, tegen Stadsoevers aan. De woningen worden volledig gasloos uitgevoerd en bevatten 3 slaapkamers, een complete badkamer en royale woonkamer met open keuken. De verkoop is online al begonnen.

Uitbouw
De woningenkomen op percelen van 106 tot 111 verkante meter en hebben een woonoppervlakte van 92 tot 145 vierkante meter. Alle woningen hebben de beschikking over een stukje achtertuin. Daarnaast kunnen kopers hun woning volgens de advertenties ‘volledig naar eigen behoefte uitbreiden met aantrekkelijk geprijsde opties zoals een uitbouw, dakkapel en grotere badkamer’.

Prijzen
De goedkoopste woning wordt op Funda aangeboden voor 189.000 euro, de duurste voor 219.500 euro (v.o.n.) In december 2017 heeft de gemeente een overeenkomst gesloten met woningbouwcorporatie Alwel over de ontwikkeling van het gebied Titus Brandsmastraat tot een woningbouwlocatie met maximaal 32 koopwoningen. Deze week heeft het college van burgemeester en wethouders besloten een werkbudget van € 245.225 als voorfinanciering beschikbaar te stellen voor het bouw- en woonrijp maken van dit gebied. ‘De uiteindelijke kosten worden betaald door Alwel’, aldus de gemeente.

❯ Website project Thuishaven (Titus Brandsmastraat)