web analytics

23 tips na Opsporing Verzocht over onbekende dode man

 [MET VIDEO] Na de uitzending en de herhaling van Opsporing Verzocht over de onbekende dode man die woensdagmorgen 14 juni aan de Turfvaartsestraat onder Nispen is gevonden, zijn tot woensdagmiddag 21 juni in totaal 23 tips binnengekomen bj de politie. In bijna alle tips worden namen genoemd.

‘Het gaat veelal om verschillende namen die naar voren komen, maar in enkele gevallen werd eenzelfde naam genoemd”‘, meldt de politie. ‘Het onderzoeksteam gaat alle tips onderzoeken. Dat neemt nogal wat tijd in beslag, dus het is nog niet bekend of de Gouden Tip ook onderdeel uitmaakt van het geheel.

Inmiddels is het onderzoek wel zo ver dat we met zekerheid kunnen stellen dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

‘Uiteraard is, ook nu nog, alle relevante informatie die met deze zaak te maken zou kunnen hebben meer dan welkom’.
Weet u wie de onbekende dode man is die op woensdag 14 juni 2017 is gevonden op de Turfvaartsestraat in Nispen? Hebt u verdere informatie die het rechercheteam kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844, of via What’s App (06-1220 7006). Emailen kan naar Tips-TGO-ZWB@politie.nl. Of via de website van Meld Misdaad Anoniem (www.meldmisdaadanoniem.nl) of hun telefoonlijn: 0800-7000.