web analytics

22e ‘Inekes 55-plus Bal’ op maandag 4 maart

Ook dit is er er – natuurlijk – weer een ‘Inekes 55-plus bal’ in Roosendaal. Dat vindt inmiddels voor de 22e keer plaats. De plek is zaal Back Horse aan de Hoogstraat 7 en het begintijdstip is 13:00 uur. Piet Baselier en Eric van Hest doen de presentatie.

Het bal is door Ineke Klarenbeek in het leven werd geroepen is uitgegroeid tot een waar begrip tijdens het Roosendaalse carnaval. Vele artiesten traden er op en veel leut is er op deze middag in de afgelopen jaren al gemaakt. Het bal werd, door de medewerking van trouwe sponsoren, steeds groter, maar de opzet blijft zoals Inek daar in 1997 mee is begonnen, namelijk een gezellige middag, met in het middelpunt de ouderen van Roosendaal.

Dat houdt de organisatie van het bal zeker in ere. Ook dit jaar hebben Hans en Bea Bergmans en de kinderen van Ineke, Jean-Paul en Majorie, weer voor een mooi programma gezorgd, dat met medewerking van de Black Horse en de vele vrijwilligers weer garant staat voor een groot feest.

Deze 22e editie belooft een speciale middag te worden, met wederom optredens van diverse bekende regionale artiesten zoals Glenn Daanen, Cindy Hulshof, Sam van Veldhoven, Marijn van Geel, De Roosendaalse Eddy Wally en niet te vergeten Mien Oostvogels. Ook geven weer vele lokale blaaskappelen acte de presence. Er zullen jubileumspeldjes worden verkocht en zal er een veiling worden gehouden van een speciaal ontworpen stukje Roosendaalse kunst.

De toegang is gratis.