web analytics

20 kinderen uit stad en regio twee keer in Efteling-musical in De Kring (6 jan)

Twintig kinderen uit Roosendaal en omgeving spelen zaterdag 6 januari in De Kring mee in de Efteling-musical ‘De gelaarsde Kat’. Bij elke voorstelling zijn kinderen uit eigen regio te zien, maar de twintig in Roosendaal hebben extra geluk: er zijn twee voorstellingen en dus mogen ze ook twee keer het toneel op.

De deelnemende kinderen in de voorstelling in De Kring zijn: Floor Tabak (Lage Zwaluwe), Nikki Broeders (Zevenbergen), Yves Hamelinck (Stampersgat), Zita Laureyssens (Stabroek, België), Daan van Beek (Nispen), Lieke Warmoeskerken (Wouw), Mats Belleter (Nispen), Lara van Beek (Nispen), Meryem Burcak (Essen, België), Jules Lebon (Goes), Florine van den Bogart, Martyn van der Gugten, Marit Hermes, Feline Heemskerk, C-Jay Goossens, Aniek Braat, Chantal Herscheid, Annabelle van den Bogart, Kaya Wiericx en Mila de Jong (allen uit Roosendaal).

Voordat ze zaterdag daadwerkelijk in de spotlights op het grote toneel staan, krijgen ze ’s ochtends nog een theaterworkshop. waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.
De Eftelingsprookjesmusical ‘De gelaarsde Kat’ (4+) is op zaterdag 6 januari om 13.30 en 16.00 uur te zien in De Kring.

In totaal krijgen honderden kinderen uit Nederland en Vlaanderen van de Efteling de kans om één dag een gastrol te spelen in een echte musical. Naast de vaste (kinder)rollen spelen in elke voorstelling maar liefst 20 kinderen mee uit de regio van het theater waar de musical dan speelt.