web analytics

17-jarige aangehouden na vechtpartij op de Markt

Een 20-jarige man uit Roosendaal is in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 juni 2018 gewond geraakt bij een vechtpartij op de Markt. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft één verdachte aangehouden. Dit is een 17-jarige man uit Roosendaal. De politie zet het onderzoek naar de mishandeling c.q. openlijke geweldpleging voort.

Omstreeks 02.20 uur kwam bij de gemeenschappelijke meldkamer een melding binnen dat er gevochten werd bij een horecagelegenheid op de Markt in Roosendaal. Agenten troffen op de Markt een gewonde man en een hoop omstanders aan. Ze hebben eerste hulp verleend aan het slachtoffer, een 20-jarige man uit Roosendaal.

Hij is vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Uit politieonderzoek ter plaatse bleek dat er een opstootje is geweest in een horecagelegenheid en dat er kort daarna gevochten werd op de Markt. Daarbij waren meerdere mensen betrokken.

De politie hield op de Markt een 17-jarige jongen uit Roosendaal aan op verdenking van openlijke geweldpleging. De politie zet het onderzoek naar de vechtpartij en naar de betrokkenen voort.