web analytics

’16 vrouwen in een kleedkamer zonder koffie is iets te veel…’

Op de Facebookpagina van de vrouwen van DVO’60 wordt deze week trainer Joey Rietdijk (29) nader voorgesteld. Rietdijk is ook (zaterdag)speler bij DVO’60 en heeft dan als ochtendritueel een Mars eten. (‘Heb vaak het papiertje nog in me sok zitten…’). Maar zo’n Mars lijkt op zondagmorgen bij het vrouwenteam niet te werken…

‘Als trainer op de zondagen moet ik eerst koffie hebben voordat ik de bespreking in ga. 16 vrouwen in een kleedkamer zonder koffie, is iets te veel op een zondagmorgen…”, onthult hij.

In het Facebookstukkie staat nog een onthulling: Hij schijnt als bijnaam Mojo jojo te hebben (powerpuff girls). ‘Haha, zijn ook maar 2 mensen die me zo noemen’, zegt hij er bij. Maar dat zal nu vermoedelijk wel veranderen…

Op sportiefgebied wil Rietdijk dit seizoen met het team het maximale bereiken. ‘Daar zijn we vorig jaar kampioen mee geworden, en dat zou ons dit seizoen de top 5 moeten/kunnen opleveren’.

Foto boven: Joey Rietdijk (wit shirt), trainer van de DVO’60-vrouwen, die afgelopen seizoen kampioen werden en promoveerden naar de derde klasse.