web analytics

Respect dit jaar in Oosterse sferen (18 maart)

Theatergroep Respect brengt op zondagmiddag 18 maart in De Kring in Roosendaal de voorstelling ‘Uw wens is mijn wereldreis’. De nieuwe theaterproductie speelt zich deze keer af in Oosterse sferen. De voorstelling begint om 14:00 uur, kaarten kosten 14,75 euro.

‘Het wordt een spannend avontuur, geschikt voor iedereen van 5 jaar tot 100+’, zegt de groep, die de voorstelling twee weken geleden voor het eerst in De Maagd in Bergen op Zoom speelde.

Het gaat om een vrolijke 1001-nacht-musical met veel zang en dans over verdwenen poppen, een sjeik en een kalief, pinguïns, wassenbeelden, indianen, en nog veel meer. En natuurlijk is er ook de geest uit de wonderlamp, die alles tot een goed einde probeert te bengen.

Stichting Theatergroep Respect uit Roosendaal is een vrolijke toneel- en musicalgroep voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Naast het doel om elk jaar een leuke productie op de planken te zetten, staan vooal plezier en sociale contacten hoog in het vaandel.

‘Tonelspelen is niet alleen je rol leren en optreden. Het is samen plannen maken, elkaar leren vertrouwen, hard werken, samen wat drinken, samen decors bouwen’, meldt de stichtng op de website.

Respect schrijft de stukken die gespeeld worden zelf. Daardoor kan rekening worden gehouden met ieders beperking en capaciteiten en kan iedereen die dat wil, meespelen.

❯ Website Theatergroep Respect