web analytics

Feestelijke opening Eye-Candy 16 druk bezocht

Bij de feestelijke opening van de expositie Eye-Candy 16 was het zondagmiddag 6 augustus gezellig druk in de grote galerie van Anita Ammerlaan aan de Markt.
Rond de 200 mensen genoten zichtbaar van de professionele kunst, live-muziek door Remko Willems en Valentijn Willems, de wijnproeverij door Corné Janssen en de opening door wethouder Hans Verbraak. Ook een aantal kunstenaars woonde de opening bij.

De initiatiefnemers, kunstenaar Anita Ammerlaan en haar man Patrick Roelofs, en de exposanten ontvingen veel goede en bijzondere reacties van de kunstliefhebbers. Deze nieuwe expositie biedt weer een mooie diversiteit, die uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen en ruimtelijk werk van professioneel niveau.

De 1150m2 grote galerie staat toe dat het werk van alle exposanten op een ruime en professionele manier tentoongesteld is. De genres en stijlen lopen ver uiteen, maar vormen samen een bijzonder geheel. De negen kunstenaars presenteren zowel 3D-objecten als wandobjecten. De Eye-Candy 16 exposanten zijn: Marian Timmer, Ghislaine van Tongeren, Mark Louisse, Jaap Reedijk, Juul Kortekaas, Gerard van Velzen, Carmen Milhous, Caroline van der Weide en Anita Ammerlaan.

Galerie Anita Ammerlaan is van vrijdag tot en met zondag gratis te bezoeken van 12:00 tot 17:00 en Eye-Candy 16 is tot en met 29 oktober te zien. Vrijdag 15 t/m zondag 17 september is de galerie gesloten i.v.m. een evenement in Duitsland waar Anita Ammerlaan aan deelneemt.

Anita Ammerlaan studeerde in 1999 af aan de Willem de Kooning Academie voor Schone Kunsten in Rotterdam en samen met haar echtgenoot houden zij zich fulltime bezig met kunst. Naast Galerie Anita Ammerlaan runnen zij sinds 12 mei ook ‘Art Plaza Roosendaal’ aan de Dokter Brabersstraat 7. De ruime winkel is een ontdekkingsplaats voor wie op zoek is naar originele kunst, kunstcadeaus, kunstenaarsbenodigdheden en er worden workshops voor volwassenen en kinderen gehouden.

eyecandy 16