web analytics

BeeldCollectief met Onderweg 2 in Rabo Galerie

In de Rabo Galerie in schouwburg De Kring is van 11 november tot 22 december de fotoexpositie ‘Onderweg 2’ te zien van leden van het BeeldCollectief West-Brabant. Het is de tweede tentoonstelling van de groep. De eerste ‘Onderweg’ was in het voorjaar.

Het BeeldCollectief WestBrabant bestaat uit enthousiaste regionale fotografen met een passie voor fotografie. Het gezamenlijke doel is elkaar inspireren en van elkaar leren, met Aad Meijer als drijvende motor.

Op ‘Onderweg 2’ is werk te zien van Frank Zaat, Annika van Gestel, Dirk van der Ploeg, Fons van Eekelen, Ans Donkers, Ad van den Boer, Linda Fijnand, Joost Braat, Marc van Unen, Tvonne Coppens, Ben Donkers, Ton Gorissen, Marie-José van Crugten en Aad Meijer.

Negen van hen deden ook aan de eerste editie mee. Nieuw zijn Fons van Eekelen, Ans Donkers, Ben Donkers, Ton Gorissen en Marie-José van Crugten.

Allen waren starters, verleden jaar. Fotograaf Aad Meijer heeft ze verder opgeleid en gespecialiseerd in de materie die ze het liefst fotografeerden. ‘Voor de een is dat natuur, de ander portret, archtectuur etc, en ook mengsels daarvan’, aldus Aad Meijer. De expo is daar een weerspiegeling van.

Er is overigens ruimte voor nieuwe ‘leden’ bij het BeeldCollectief West-Brabant. Wie meer plezier aan fotografie wil beleven, kan in een intakegesprek meer te weten komen over het Collectief. Dat is regelen via een mailtje naar contact@aadmeijer.nl is
 
Klik op foto voor grotere afbeelding