web analytics

‘Autobrand in de Pootlaan brandstichting’

In de nacht van dinsdag op woensdag 6 december zijn enkele auto’s in de Pootlaan beschadigd bij een autobrand. De politie spreekt van brandstichting. De brand ontstond rond kwart voor twaalf. Omwonenden hebben knallen gehoord. Een vrouw schrok daar zo erg van, dat ze viel en naar het ziekenhuis moest.

De politiemeldkamer kreeg tegen middernacht een melding van brandstichting. Nadat de brand was geblust, onderzochten agenten het incident. Hierbij bleek dat omwonenden knallen hadden gehoord, waarna een auto in brand was gevlogen. Door de heftige brand ontstond ook schade bij zeker drie andere auto’s, die onmiddellijk in de buurt stonden. Enkele benadeelden deden aangifte bij de politie.

Een van de bewoners in de Pootlaan liep tijdens de knallen op de trap en schrok zo erg, dat ze ten val kwam. Ze raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Gevraagd wordt de politie te bellen via 0900-8844, of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Anoniem kan via 0800-7000. Ook kan een tipformulier worden ingevuld. Vermeld hierbij zaaknummer 2017293021.