Afdrukken

RBC pakt nu wel de drie punten

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Na de nederlaag van vorige week heeft RBC zondag 11 september wel de drie punten gepakt. In eigen huis werd Noordhoek met 2-1 verslagen. Bij rust stond Noordhoek nog met één doelpunt voor.

Pas na ruim een uur spelen kon Tarfit de gelijkmaker op het scorebord brengen. Na drie afstandsschoten die niets opleverden, was hij bij de vierde wel trefzeker. Met een prachtige knal net buiten de zestien schoot hij RBC naast Noordhoek.

Een kwartier voor tijd liet Van Andel zich ook gelden. De rappe speler werd net buiten de zestien aangespeeld, draaide richting het doel en schoot prachtig raak. Het was voor trainer-coach Danny Mathijssen het sein om Pieter weer naar achteren te dirigeren.

RBC leek de wedstrijd na de 2-1 ook meteen te beslissen via Van Andel, maar de topschutter zag zijn de rebound na een schot van RBC JO17-speler Ali Boukayouht in het zijnet eindigen. Boukayouht viel overigens goed in. De thuisploeg had, zeker met de geboden ruimte, naar een hogere score kunnen uitlopen.

Door de overwinning blijft RBC in het spoor van Alliance en DEVO. De oranje-witten krijgen volgende week koploper DEVO op bezoek.

FOTO'S: Arthur Verbraak

Opstelling RBC: Thierry Aarts; Mike Schalk, Gino Pieter, Joey Tak, Dennis Wilting (Ramon Krijnen); Lars de Voogd, Thom van Unen (Ali Boukayouht), Jari Voeten; Kevin van Andel, Jovanni van Nijnatten (Skender Memisi), Anwar Tarfit

Scoreverloop: 8' Piet Kouters 0-1; 62' Anwar Tarfit 1-1; 77' Kevin van Andel 2-1

>> Website RBC
>> RBC Voetbal op Facebook