• Vrouwenvoetbal

Afdrukken

Damesvoetbal in beeld: 2017-04-30: BSC VR3 - Rimboe VR1 (3-4)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

[UPDATE: Album met meer dan 100 grotere foto's]
📷 BSC VR3 heeft zondag 30 april de gemeentelijke derby tegen Rimboe VR1 verloren met 3-4. De rust ging in met de stand 1-2.

BSC maakte het eerste doelpunt. Dat gebeurde in de 37e minuut, nadat in het eerste half uur de keepster van BSC voortdurend getest werd. Ze hield stand. In de 37e minuut begon BSC aan een heel serieuze aanval. Het werden spannende momenten bij het doel van Rimboe.

Twee keer lukte het niet om de bal in het doel te krijgen, maar ook nu bleek drie keer scheepsrecht. Eindelijk moest de keepster van Rimboe kapituleren. Een paar minuten later zag het er zelfs naar uit dat BSC wel eens op 2-0 zou kunnen komen, maar helaas voor de thuisclub zat dat er toch niet in.

Integendeel zelfs. Even voor het einde van de reguliere speeltijd wist Rimboe de gelijkmaker te maken, en een paar minuten later, inmiddels in blessuretijd, lukte het nog een keer. Met 1-2 ging de rust in.

Uiteindelijk werd het 3-4. En dat houdt in dat BSC VR3 in de stand van de vierde klasse 841 onderaan (van de twaalf teams) blijft staan. Rimboe staat negende en lijkt voldoende veilig.

>> Album met meer dan 100 grotere foto's

In de 37e minuut was er een serieuze aanval van BSC. Twee keer lukte het niet te scoren......maar drie keer was scheepsrecht. Het staat 1-0

In de 43e minuut valt de gelijkmaker (1-1)

En drie minuten later, in blessure tijd, neemt Rimboe de voorsprong.

>> Album met meer dan 100 grotere foto's

Damesvoetbal
Damesvoetbal in beeld