• Vrouwenvoetbal

Afdrukken

Damesvoetbal in beeld: 2017-04-23: DVO'60 VR1 - SVC VR1 (7-0)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

[UPDATE: ALBUM MET 56 GROTERE FOTO'S]
📷 Bij de stand 7-0 heeft de scheidsrechter zondagmorgen 23 april de wedstrijd DVO'60 VR1 - SVC VR1 voortijdig afgefloten, nadat de keepster van SVC geblesseerd geraakt was na een gemiste penalty die DVO'60 was toegekend. In de poging om de bal alsnog in het doel te krijgen, had de keepster van Standdaarbuiten een knietje van een Roosendaalse speelster in de rug gekregen.

De blessure was zodanig, dat de ambulance werd opgeroepen en de onfortuinlijke speelster het veld in de ziekenauto moest verlaten.

De eerste helft was DVO'60 al duidelijk sterker. De stand was opgelopen naar 3-0. Dat DVO'60 de beste papieren had voor de drie competitiepunten, was uit de stand in de competitie al wel duidelijk. SVC had in totaal nog maar drie competitiepunten en bungelde al ver onderaan. DVO'60 staat veilig in de middenmoot.

In de tweede helft liep DVO'60 flink verder uit. Tot 7-0 zelfs. En het zag er naar uit dat het 8-0 zou worden, omdat DVO'60 een penalty kreeg toegekend. Die werd genomen door keepster Katinka Broos, die deze morgen bar weinig in actie had hoeven te komen. Maar Katinka wist haar collega niet te passeren. In het vervolg op die penalty bleef de Standdaarbuitense doelvrouw wel op het gras liggen en besloot de scheidsrechter de wedstrijd voortijdig te beëindigen.

In het damesteam van de Roosenaalse club deden in deze wedstrijd overigens verscheidene speelsters uit de meidenteams mee. Dat blijkt uit het lijstje van de doelpuntenmaaksters, waarin Tessa van Overveld (2x) en Judy Lasmbtegts (2x) van MO19 voorkomen.
18' Tessa van Overveld (solo)
39' Judy Lambregts (afstandschot)
41' Desiree Smits (schot)
48' Marly Bastiaanse (intikker) .
51' Judy Lambregts (afstandschot)
61' Tessa van Overveld (schot)
74' Manouk Heijmans (schot).

>> Album met 56 grotere foto'sAls de zon achter de wolken verdween, was het plots steenkoud. Zo blijft je neus nog warm...De inleiding tot het onverwacht vroegtijdig slot van de wedstrijd: de (gemiste) penalty......die even later voor de keepster van Standdaarbuiten zo onfortuinlijk afliep.

>> Album met 56 grotere foto's

Damesvoetbal
Damesvoetbal in beeld