• Vrouwenvoetbal

Afdrukken

Damesvoetbal in beeld: 2017-04-09: Roosendaal VR1 - N-Borgvliet VR1 (12-0)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

[UPDATE: NU OOK ALBUM MET RUIM 100 GROTERE FOTO'S]
📷 Het blijft goed gaan met het eerste vrouwenteam van Roosendaal. Ook zondag werd weer gewonnen, nu met 12-0 van Nieuw-Borgvliet. Het team staat nog steeds aan kop in de vijfde klasse 851.

Het heeft in feite alleen nog te vrezen van Devo uit Bossschenhoofd. Dat team staat weliswaar acht punten lager, maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Als ze die zouden winnen, is het verschil nog twee punten. Overigens heeft Devo (nog) meer doelpunten gemaakt dan Roosendaal VR1.

Roosendaal wacht nu nog één wedstrijd: op zondag 7 mei thuis tegen Meto. Op 13 november won Roosendaal VR1 met 1-4 van die club. Het moet dus gek gaan als Roosendaal VR1 op 7 mei geen feest kan vieren. Dat die laatste wedstrijd thuis is, komt dus goed van pas. De Roosendaalse vrouwen rekenen op een goede afloop. 'Nog 1 wedstrijd te gaan en dan barst het feest los! Iedereen is 7 mei welkom', melden ze op Facebook, met de hashtags #appelflapenworstenbroodje en #kampioenschap...

Zondag 9 april begon de tweede helft van Roosendaal - Nieuw Borgvlet met 8-0. Ook in de tweede helft wist Nieuw Borgvliet het Roosendaalse doel niet te vinden. Hoewel die tweede helft vooral op de speelhelft en in de buurt van het doel van Nieuw Borgvliet werd gespeeld, bleef een doelpunten-festijn zoals in de eerste helft uit. Het bleef bij vier. Wel werd de lat enkele keren geraakt.

Ook viel er nog een penalty, wegens hands. Om die te nemen, kwam de keepster Veerle Vriens van Roosendaal uit haar doel aan rennen. Dat hadden we haar ook eerder zien doen, zoals in de wedstrijd van 18 september, toen het 26-0 werd tegen FC Bergen.

Overigens moet Roosendaal keepster Veerle Vriens volgend seizoen missen. Dat zal voor zowel VR1 als MO19 een gemis worden. Veerle gaat komend seizoen 'internationaal' bij K.SOC. Maria ter Heide in Brasschaat.

>> Fotoalbum met ruim 100 grotere foto's op Facebook

Penalty wegens hands. De keepster van Roosendaal, die betrekkelijk weinig te doen had, komt uit haar doel om de strafschop te nemen, zoals ze dat ook deed in de wedstrijd van 18 september, toen het tegen FC Bergen 26-0 werd.>> Fotoalbum met ruim 100 grotere foto's op Facebook

Damesvoetbal
Damesvoetbal in beeld