Afdrukken

Duo Jan Koevoet-Petra van Zundert lanceert eerste duet-single in Raatskelder Roosendaal

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

[MET VIDEO] Op zaterdag 28 mei is in Eetcafé ‘de Raatskelder’ aan de Markt in Roosendaal de presentatie van het onlangs verschenen duet ‘Jij bent zo mooi om van te houden‘ van de Roosendaalse zanger Jan Koevoet en Petra van Zundert.

Dat gebeurt op een muzikale avond waarop ook Sharon Dee, Cindy Hulshof, Manfred Jongenelis, Toon Hellemons, Glenn, de Roosendaalse Jettie en Fabian Koevoet optreden. Het programma begint om 20.00 uur.

Jan Koevoet is na vijftien jaar solo-optredens een nieuwe weg ingeslagen. Met carnaval dit jaar gaf hij samen met Petra van Zundert, eens leerlinge van Jan Koevoet op een middenstandsopleiding, een aantal optredens. En dat bleek het begin van een nieuw duo. 'Voor Petra is hiermee een droom uitgekomen. Haar grote passie is zingen en ze kan niet wachten om die passie, voor het eerst, met iedereen te delen. Het enthousiasme van Jan Koevoet en Petra van Zundert kent geen grenzen', meldt TN Oranje Shownieuws.nl

De debuutsingle die in Roosendaal wordt gepresenteerd, heet ‘Jij bent zo mooi om van te houden’, met als tweede nummer 'Ik pluk voor jou de de sterren van de hemel’, Het zijn echte meezingers. Beide nummers zijn door Jan Koevoet zelf geschreven.

Binnenkort wordt ook het vijftienjarig jubileum van artiest Jan Koevoet gevierd. De bedoeling ius dat dat gebeurt op zaterdagavond 2 juli bij Sieben Recreatie aan de Stok in Roosendaal.
'Jij bent zo mooi om van te houden'. Tekst en muziek Jan Koevoet, productie Manfred Studios, Videoclip: Jeanmedia.nl

Onze laatste Instagram foto's