Afdrukken

Eerste cd voor formatie Farstreet (4 okt)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

In Bluescafé Kerkzicht is zondagmiddag 4 oktober om 16:00 uur de presentatie van de eerste cd van de Roosendaalse formatie Farstreet.

Op deze cd staan 13 songs, waarvan zes nummers van eigen hand.

Farstreet brengt heavy bluesrock, stevige boogies, afgewisseld met hier en daar een ballad, op een zeer eigenwijze, dynamische manier, verwant aan de stijl van o.a. Gary Moore, Jimi Hendrix en Rory Gallagher! De formatie speelt zowel bekend als onbekend, maar ook eigen werk.

Gitarist/zanger en frontman Jasper Verstraaten besloot in 2003 , samen met bassist Ad Prinsen, een power trio op te richten. Na een aantal jaren gespeeld te hebben met diverse drummers, is in december 2014 de drummer Keith Pistorius de band komen versterken.

Keith en Ad vormen samen een solide ritme-sectie die perfect past bij het dynamische gitaarspel van Jasper V. Jasper heeft in het verleden veel ervaring opgedaan bij diverse bluesjams, en deed al diverse gastoptreden met nationale en internationale artiesten zoals Jan Akkerman, Mike & the Mellotones, Chicago blueslegend Eddy Clearwater en the Juke Joints.
Bij deze laatste band ging Jasper regelmatig mee als vast backup gitarist.

>> Website Farstreet