Afdrukken

Sharon Dee is terug, of beter gezegd: back (14 sept)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Het 16-jarige Roosendaalse zangeresje Sharon Dee presenteert op zondagmiddag 14 september in El Corazon aan de Markt haar eerste Engelstalige single. Ze zingt al vanaf haar elfde. Als kindsterretje zong ze Nederlandstalige nummers.

Een heel programma rond de presentatie begint 14 september om drie uur. Aan de showmiddag werken mee Melvin Thomassen, Bob Offenberg, Raymon Hermans, Randy Blommaert, Christian Malan, Kevin Hellenband en Leon Basley. De entree is gratis.

'Roof on Fire' heet Sharon's (echte naam: Sharon Dommanschet) eerste Engelstalige nummer, waarvoor ook een videoclip is gemaakt. Die is tijdens de presentatie ook te zien.

Op haar elfde verjaardag verscheen haar allereerste single, 'Kijkdoos' genaamd. Niet lang daarna kreeg Sharon last van haar stembanden, maar na een jaar kon ze toch weer gaan zingen en verschenen de nummers 'Samen voor altijd' en 'Por Favor'. Ze was toen twaalf.

In 2012 volgde 'Hier ben ik dan', waarna het wat rustiger werd omdat de meeste aandacht naar school uitging.

Nu pakt ze de draad weer op. Een platencontact (bij TamTam Music) en een managementscontract (bij United Personalities) moeten een boost geven aan haar carrière.

>> Website Sharon Dee
>> Sharon Dee op YouTubeEerder op roosendaalopinternet.nl:
>> 2010: CD-presentatie Sharon Dee
>> 2011: Nieuwe clip Sharon Dee
>> 2012: Nieuwe single Sharon Dee: Hier ben ik dan