Afdrukken

Slot van serie 'Morgen weer tijd'

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

roosendaalsejongerenMet de tiende aflevering wordt vandaag de onlineserie 'Morgen weer tijd'' van een groepje Roosendaalse jongeren afgesloten. Maar het is geen definitief afscheid. Een nieuwe serie staat inmiddels op stapel. Daarvoor beginnen beginnen binnenkort de opnamen.

De serie is bedacht, geschreven, geregisseerd en geproduceerd is door Janne Boere (14) en Nienke Frankfort (15), die zelf ook meespelen. De andere spelers zijn Anouk Rovers, Dennis van Herpen, Kim van Gerwen en Eline Eschweiler, Cheyenne Nijssen en Indy van de Klundert.Over deel 10 (slot):
(Niet lezen als je eerst de aflevering wilt zien)
Nadat Joan is aangekomen bij het huisje waar Mike in vast wordt gehouden, stapt ze vastberaden naar binnen. Nadat ze uiteindelijk Mike heeft kunnen bevrijden horen ze voetstappen en moeten ze zich snel verstoppen. Als ze het uiteindelijk voor elkaar krijgen om uit het huis te komen, vluchten ze naar een riviertje om vervolgens de politie te bellen.
Als na een paar uur de ontvoerders zijn opgepakt, is het te laat voor Mike en Joan om nog een trein naar huis te pakken dus besluiten ze nog een nachtje te overnachten in het Belgische Barvaux. Aangezien ze geen geld hebben voor een hotel doen ze dat maar in het huis waar Mike werd vastgehouden, daar is bovendien nu toch niemand meer.
Als Joan en Mike de volgende ochtend van plan zijn om naar huis te gaan met de trein, komt Joan erachter dat ze niet genoeg geld heeft meegenomen dus zit er maar een ding op...
Op deze foto: Helemaal links: Dennis van Herpen (Guido), tweede van links achter: Janne Boere (Mike), derde van links achter: Nienke Frankfort (Joan), helemaal rechts Anouk Rovers (Marly). De twee meisjes voor zijn links: Kim van Gerwen (Lotte) en rechts Cheyenne Nijssen (Nina).

>> Website Morgen Weer Tijd
>> YouTube-kanaal Morgen Weer Tijd