Afdrukken

Deel 9 van Morgen weer tijd

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

roosendaalsejongerenOp maandag 18 februari verschijnt op YouTube de negende aflevering van de onlineserie 'Morgen weer tijd'' van een groepje Roosendaalse jongeren. De volgende en tevens laatste afevering is vanaf volgende week maandag te zien. Er zijn tien afleveringen van ongeveer tien minuten.

De serie is bedacht, geschreven, geregisseerd en geproduceerd is door Janne Boere (14) en Nienke Frankfort (15), die zelf ook meespelen. De andere spelers zijn Anouk Rovers, Dennis van Herpen, Kim van Gerwen en Eline Eschweiler, Cheyenne Nijssen en Indy van de Klundert.Over deel 9:
(Niet lezen als je eerst de aflevering wilt zien)
Als Joan een manier heeft gevonden om het nummer van de ontvoerder te traceren met Vincents mobieltje, ziet ze dat Mike is meegenomen naar de Ardennen. Zonder twijfel vertrekt Joan richting het stadje Barvaux. Eenmaal daar aangekomen is het een hele zoektocht om het huisje te vinden waar Mike in zit. Als ze daar uiteindelijk is aangekomen is het maar de vraag of het wel veilig is om daar naar binnen te gaan...
Op deze foto: Helemaal links: Dennis van Herpen (Guido), tweede van links achter: Janne Boere (Mike), derde van links achter: Nienke Frankfort (Joan), helemaal rechts Anouk Rovers (Marly). De twee meisjes voor zijn links: Kim van Gerwen (Lotte) en rechts Cheyenne Nijssen (Nina).

>> Website Morgen Weer Tijd
>> YouTube-kanaal Morgen Weer Tijd