Afdrukken

Deel 8 van Morgen weer tijd

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

roosendaalsejongerenOp maandag 11 februari verschijnt op YouTube de achtste aflevering van de onlineserie 'Morgen weer tijd'' van een groepje Roosendaalse jongeren. De volgende alfevering is vanaf volgende week maandag te zien. Er zijn tien afleveringen van ongeveer tien minuten.

De serie is bedacht, geschreven, geregisseerd en geproduceerd is door Janne Boere (14) en Nienke Frankfort (15), die zelf ook meespelen. De andere spelers zijn Anouk Rovers, Dennis van Herpen, Kim van Gerwen en Eline Eschweiler, Cheyenne Nijssen en Indy van de Klundert.Over deel 8:
(Niet lezen als je eerst de aflevering wilt zien)
Nadat Joan Marly heeft gebeld omdat Mike is verdwenen, gaan ze op zoek bij hun school. Als dat uiteindelijk niks oplevert, gaan ze Nina bellen om hulp, aangezien Mike een tijd veel met Nina is omgegaan. Helaas kan Nina hun alleen vertellen dat Mike aangifte tegen Rick had gedaan. Ze heeft wel een goed idee, flyers ophangen dat Mike vermist is. Als Joan vervolgens thuiskomt, weet Vincent (haar kleine broertje) veel meer over Mike dan Joan gedacht had.
Op deze foto: Helemaal links: Dennis van Herpen (Guido), tweede van links achter: Janne Boere (Mike), derde van links achter: Nienke Frankfort (Joan), helemaal rechts Anouk Rovers (Marly). De twee meisjes voor zijn links: Kim van Gerwen (Lotte) en rechts Cheyenne Nijssen (Nina).

>> Website Morgen Weer Tijd
>> YouTube-kanaal Morgen Weer Tijd