Afdrukken

Deel 7 van Morgen weer tijd

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

roosendaalsejongerenOp maandag 4 februari verschijnt op YouTube de zevende aflevering van de onlineserie 'Morgen weer tijd'' van een groepje Roosendaalse jongeren. De volgende alfevering is vanaf volgende week maandag te zien. Er zijn tien afleveringen van ongeveer tien minuten.

De serie is bedacht, geschreven, geregisseerd en geproduceerd is door Janne Boere (14) en Nienke Frankfort (15), die zelf ook meespelen. De andere spelers zijn Anouk Rovers, Dennis van Herpen, Kim van Gerwen en Eline Eschweiler, Cheyenne Nijssen en Indy van de Klundert.Over deel 7:
(Niet lezen als je eerst de aflevering wilt zien)
Terwijl Joan Mike nog steeds niet gelooft over het drugsdealen wordt Mike door Rick bedreigd nadat Joan had gezegd welke bus Mike neemt. Als Joan en Marly vervolgens vrolijk gaan shoppen wordt Mike meegenomen in een auto en dus ontvoerd! Als Joan het met Marly over Rick en Mike heeft gehad, wil Joan naar Mike gaan bellen, maar als Mike niet opneemt en er ook niemand bij Mike thuis is, heeft Joan door dat er iets mis is...
Op deze foto: Helemaal links: Dennis van Herpen (Guido), tweede van links achter: Janne Boere (Mike), derde van links achter: Nienke Frankfort (Joan), helemaal rechts Anouk Rovers (Marly). De twee meisjes voor zijn links: Kim van Gerwen (Lotte) en rechts Cheyenne Nijssen (Nina).

>> Website Morgen Weer Tijd
>> YouTube-kanaal Morgen Weer Tijd