Afdrukken

Deel 6 van Morgen weer tijd

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

roosendaalsejongerenOp maandag 28 januari verschijnt op YouTube de zesde aflevering van de onlineserie 'Morgen weer tijd'' van een groepje Roosendaalse jongeren. De volgende alfevering is vanaf volgende week maandag te zien. Er zijn tien afleveringen van ongeveer tien minuten.

De serie is bedacht, geschreven, geregisseerd en geproduceerd is door Janne Boere (14) en Nienke Frankfort (15), die zelf ook meespelen. De andere spelers zijn Anouk Rovers, Dennis van Herpen, Kim van Gerwen en Eline Eschweiler, Cheyenne Nijssen en Indy van de Klundert.Over deel 6:
(Niet lezen als je eerst de aflevering wilt zien)
Nadat Mike weg was gevlucht omdat hij Rick weer zag drugs dealen en werd betrapt is hij meteen naar Joan gerend en heeft alles verteld. Joan gelooft hem niet en ze krijgen daardoor ruzie. Terwijl Mike Nina alles vertelt, vertelt Joan het hele verhaal aan Marly.
Marly gelooft Mike wel, als ze daarna een gesprek hebben gehad over eventuele aangifte gaat Mike Rick weer achterna. Dan ziet hij iets waar hij zo erg van schrikt dat hij naar de politie gaat, maar of dat nou slim is...
Op deze foto: Helemaal links: Dennis van Herpen (Guido), tweede van links achter: Janne Boere (Mike), derde van links achter: Nienke Frankfort (Joan), helemaal rechts Anouk Rovers (Marly). De twee meisjes voor zijn links: Kim van Gerwen (Lotte) en rechts Cheyenne Nijssen (Nina).

>> Website Morgen Weer Tijd
>> YouTube-kanaal Morgen Weer Tijd