Afdrukken

Deel 5 van Morgen weer tijd

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

roosendaalsejongerenOp maandag 20 januari verschijnt op YouTube de vijfde aflevering van de onlineserie 'Morgen weer tijd'' van een groepje Roosendaalse jongeren. Vanaf nu is er elke maandag een nieuwe aflevering te zien. Er zijn tien afleveringen van ongeveer tien minuten.

De serie is bedacht, geschreven, geregisseerd en geproduceerd is door Janne Boere (14) en Nienke Frankfort (15), die zelf ook meespelen. De andere spelers zijn Anouk Rovers, Dennis van Herpen, Kim van Gerwen en Eline Eschweiler, Cheyenne Nijssen en Indy van de Klundert.Over deel 5:
(Niet lezen als je eerst de aflevering wilt zien)
Mike vind de nieuwe jongen Rick nogal geheimzinnig en dat terwijl Joan helemaal weg van hem is. Tot grote ergernis van Mike doet ze overdreven aardig. Mike vertrouwd het niet en gaat op onderzoek uit, maar de vraag is of dat wel goed afloopt…


Op deze foto: Helemaal links: Dennis van Herpen (Guido), tweede van links achter: Janne Boere (Mike), derde van links achter: Nienke Frankfort (Joan), helemaal rechts Anouk Rovers (Marly). De twee meisjes voor zijn links: Kim van Gerwen (Lotte) en rechts Cheyenne Nijssen (Nina).

>> Website Morgen Weer Tijd
>> YouTube-kanaal Morgen Weer Tijd