Afdrukken

Deel 4 van Morgen weer tijd

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

roosendaalsejongerenOp donderdag 17 januari verschijnt op YouTube de vierde aflevering van de onlineserie 'Morgen weer tijd'' van een groepje Roosendaalse jongeren. Elke maandag en donderdag is een nieuwe aflevering te zien. Er zijn tien afleveringen van ongeveer tien minuten.

De serie is bedacht, geschreven, geregisseerd en geproduceerd is door Janne Boere (14) en Nienke Frankfort (15), die zelf ook meespelen. De andere spelers zijn Anouk Rovers, Dennis van Herpen, Kim van Gerwen en Eline Eschweiler, Cheyenne Nijssen en Indy van de Klundert.Over deel 4:
(Niet lezen als je eerst de aflevering wilt zien)
Marly heeft een feest voor haar verjaardag wat nogal saai blijkt te zijn. Nina komt erachter dat haar mobiel is gestolen en ze beschuldigt Marly er al snel van omdat het op haar feest is gebeurd. Maar al snel valt alles op zijn plaats, maar Nina vertelt iets schokkends. Als er dan ook nog een nieuwe jongen op school komt is de verwarring compleet...


Op deze foto: Helemaal links: Dennis van Herpen (Guido), tweede van links achter: Janne Boere (Mike), derde van links achter: Nienke Frankfort (Joan), helemaal rechts Anouk Rovers (Marly). De twee meisjes voor zijn links: Kim van Gerwen (Lotte) en rechts Cheyenne Nijssen (Nina).

>> Website Morgen Weer Tijd
>> YouTube-kanaal Morgen Weer Tijd