Afdrukken

Deel 2 van Morgen weer tijd

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

roosendaalsejongerenOp donderdag 10 januari verschijnt op YouTube de tweede aflevering van de onlineserie 'Morgen weer tijd'' van een groepje Roosendaalse jongeren. Elke maandag en donderdag is een nieuwe aflevering te zien. Er zijn tien afleveringen van ongeveer tien minuten.

De serie is bedacht, geschreven, geregisseerd en geproduceerd is door Janne Boere (14) en Nienke Frankfort (15), die zelf ook meespelen. De andere spelers zijn Anouk Rovers, Dennis van Herpen, Kim van Gerwen en Eline Eschweiler, Cheyenne Nijssen en Indy van de Klundert.

Over deel 2:
Nadat Joan op Mike is afgestapt met de simpele vraag of Mike kan afspreken, wordt ze al meteen uitgelachen door Nina en Lotte. In plaats van dat Mike meelacht neemt hij het op voor Joan.
Nadat ze met Marly hebben gesproken over of ze mogelijk tweeling kunnen zijn, spreken Mike en Joan wat af om een DNA test te bestellen. Nadat ze de test hebben gedaan is de uitslag er al snel.
Terwijl Lotte aan het paardrijden is komt Nina aangerend om het nieuws te vertellen, Mike en Joan zijn namelijk tweeling! Nadat Nina en Lotte horen dat Joan het helemaal niet leuk heeft thuis, besluiten ze om aardiger te doen.
Terwijl Joan steeds wat meer bij het groepje hoort en eindelijk alles goed lijkt te zijn, heeft Guido slecht nieuws...


Op deze foto: Helemaal links: Dennis van Herpen (Guido), tweede van links achter: Janne Boere (Mike), derde van links achter: Nienke Frankfort (Joan), helemaal rechts Anouk Rovers (Marly). De twee meisjes voor zijn links: Kim van Gerwen (Lotte) en rechts Cheyenne Nijssen (Nina).

>> Website Morgen Weer Tijd
>> YouTube-kanaal Morgen Weer Tijd