Afdrukken

Poolse winkeldief slaat hoofd tegen winkelruit

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

In een supermarkt aan de Boulevard in Roosendaal is woensdagmiddag 29 maart een 43-jarige man uit Roosendaal betrapt toen hij een diefstal pleegde. De man wilde zonder te betalen de winkel verlaten. Hij is aangehouden door een medewerkster van de winkel.

Agenten maakten de man, die alleen Pools sprak, duidelijk dat hij mee moest naar het bureau vanwege de winkeldiefstal. De man wilde telefoneren, maar dit werd niet toegestaan door de agenten. Hierop werd de man kwaad, liep een paar passen achteruit en bonkte vervolgens zijn hoofd een paar keer keihard tegen de winkelruit aan.

Hierdoor liep hij lichte verwondingen op aan zijn hoofd en neus. Dit alles gebeurde onder toeziend oog van een aantal klanten en medewerkers van de winkel. De man is vervolgens geboeid in de politieauto gezet en meegenomen naar het bureau. Behandeling door een arts vond de man verder niet nodig.

Op het bureau is de man gehoord door de agenten. Hij is in verzekering gesteld en overgebracht naar het politiecellencomplex in Breda. Daar wordt hij donderdag verder gehoord over de zaak.