Afdrukken

Twee doden bij ongeluk bij viaduct Freijterslaan

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Bij een ongeluk op de Burgemeester Freijterslaan zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 25 maart twee mannen om het leven gekomen. Dat gebeurde even na half vier. De auto waarin de mannen zaten was tegen een paal van het viaduct gereden. De bestuurder was een 34-jarige man uit Roosendaal, de ander een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Het achterhalen van de identiteit van de tweede man kostte tijd, omdat aan de hand van dactyloscopie (vingerafdrukken) zijn gegevens moesten worden achterhaald.
Voorbijgangers waarschuwden 's nachts 112. Een van de inzittenden lag naast de auto,en andere man zat nog in de auto. Omstanders hebben nog geprobeerd om de man die naast de auto lag te reanimeren, maar dat is helaas niet gelukt. Een eerder opgeroepen traumahelikopter is weer teruggekeerd naar zijn basis.

Door de brandweer is een afzetting verzorgd. Ook is door hen de bestuurder van de auto uit het voertuig geknipt. Om de brandweer en politiemensen op een veilige manier hun werk te laten doen is de Burgemeester Freijterslaan enkele uren afgesloten geweest. De beide lichamen van de slachtoffers zijn overgebracht naar het mortuarium en hun voertuig is weggesleept door een takelbedrijf. De politie gaat ook onderzoek doen aan de auto waarin de beide mannen zaten.

Medewerkers van het team Verkeersongevallen Analyse en Forensische Opsporing doen onderzoek naar de mogelijke toedracht van het ongeval. Zij onderzoeken de sporen die zijn achtergebleven op de Burgemeester Freijterslaan. "Dit zou ons moeten helpen om achter de oorzaak van het ongeval te komen. Maar ook zoeken we nog getuigen", aldus de politie.

Wie iets weet of gezen heeft wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844 of via What’s App 06-1220 7006.

>> Zie ook Omroep Brabant
>> Zie ook BN De Stem