Afdrukken

Vijf aanhoudingen na mishandeling bij winkelcentrum De Lindenburg

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Bij winkelcentrum De Lindenburg is woensdagavond 29 juni een 56-jarige man mishandeld. Hij moest in het ziekenhuis behandeld worden aan zijn verwondingen. De politie hield vijf mannen aan.

De politie kreeg rond 17.30 uur de melding van een vechtpartij. Daarbij zou een grote groep jonge mannen achter een oudere man aan zitten. Getuigen meldden dat er daarbij ook knuppels gezien zouden zijn.

Aangekomen bij het winkelcentrum zagen agenten dat aantal van de betrokken personen in twee auto’s wegreden. Op de Antwerpseweg werden de voertuigen aan de kant gezet. De vijf inzittenden van een van de auto’s zijn uiteindelijk allemaal aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Het gaat om vier mannen (18, 19, 20 en 22 jaar oud) uit Oudenbosch en een 21-jarige Rotterdammer. Van de andere auto, waar ook vijf mannen inzaten, zijn de gegevens van de inzittenden genoteerd.

Een hondengeleidster heeft na het incident met haar diensthond in bosschages rondom het winkelcentrum gezocht. Daarbij vonden ze een honkbalknuppel en een ander slagwapen. Deze zijn meegenomen voor verder onderzoek.

Het slachtoffer liep verwondingen in zijn gezicht op. Hij is door de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat de aanleiding is voor de mishandeling is nog onduidelijk. De politie stelt een verder onderzoek in.