Afdrukken

Autodieven gaan er in Zegge tijdens proefrit vandoor met BMW

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

In de Onze Lieve Vrouwestraat in Zegge is zaterdagavond 18 juni een inwoner van die plaats uit zijn eigen auto gezet door twee autodieven. De man had zijn auto, een BMW 5-serie, via internet te koop aangeboden en twee onbekende mannen kwamen bij hem langs, omdat ze hadden aangegeven geinteresseerd te zijn in de auto.

Er werd overeen gekomen dat de drie een proefrit zouden maken en dat gebeurde. Tijdens de proefrit bedreigde een van de potentiële kopers de verkoper met een scherp voorwerp en werd de verkoper uit de auto gedwongen. Hij werd achtergelaten op de Onze Lieve Vrouwestraat en is naar zijn woning gelopen. Daar heeft hij de politie gebeld.

De man heeft aangifte gedaan van diefstal met geweld. Agenten hebben nog gezocht naar de gestolen auto, maar troffen deze niet meer aan. Diefstallen waarbij geweld wordt gebruikt hebben een hoge prioriteit bij de politie, vandaar dat de politie een uitgebreid onderzoek is gestart. Eventuele getuigen die iets hebben gezien dat met deze diefstal te maken kan hebben worden verzocht zich te melden bij de politie.