Afdrukken

Man in Ettingstraat mishandeld met honkbalknuppel

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

De politie heeft zondagavond 12 juni in een woning in de Ettingstraat vier mannen aangehouden die ervan verdacht worden dat ze met een honkbalknuppel een man hebben hebben mishandeld.

Zondagavond omstreeks 19.00 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer van politie dat er een mishandeling plaatsvond in een woning aan de Ettingstraat in Roosendaal. Agenten troffen op straat een 29-jarige man aan die verklaarde met een honkbalknuppel te zijn geslagen door vier andere mannen.

De agenten zijn een woning in de Ettingstraat binnengegaan en hebben vier mannen in de leeftijd van 24 tot en met 30 jaar aangehouden. Twee van de verdachten komen uit Roosendaal, de rest heeft een onbekende woonplaats.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiecellencomplex, het 29-jarige slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep vermoedelijk een gebroken kaak op. Agenten hebben in de woning een honkbalknuppel en een busje traangas in beslag genomen. De vier verdachten zitten nog vast in afwachting van hun verhoor. Ze zijn in verzekering gesteld.