Afdrukken

Drie aanhoudingen na vechtpartij op de Markt

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 12 juni drie mensen aangehouden. Het drietal zou betrokken zijn geweest bij een vechtpartij op de Markt.

Rond 4.00 uur kreeg de polityie daar een melding over. Er zouden twee 21-jarige Roosendalersbij betrokken zijn die er vandoor waren gegaan in de richting van de Hendrik Gerard Dirckxstraat. Een man liep tijdens de vechtpartij een hoofdwond op.

Twee agenten gingen achter het duo aan. Op de Kade kwam het tot een confrontatie toen de agenten de verdachten wilden aanhouden. Ze verzetten zich dusdanig dat de agenten pepperspray moesten gebruiken. Het tweetal is vervolgens aanhouden, waarbij een van de mannen tijdens zijn aanhouding nog twee agenten schopte. Ook vond hij het nodig beledigingen om hun oren te slingeren. Een 22-jarige Roosendaalse die zich met de aanhoudingen bemoeide, is ook opgepakt.

Een van de twee mannen werd op het politiebureau onwel en verloor het bewustzijn. Hij is door de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De andere man is vastgezet. De vrouw is nadat ze een proces-verbaal heeft gekregen in vrijheid gesteld.