Afdrukken

Bejaarde vrouw (81) in haar woning aan de Spoorstraat overvallen

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Een 81-jarige vrouw is woensdagmiddag 24 augustus overvallen in haar woning aan de Spoorstraat. Zij is hierbij gewond geraakt en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw is rond 14.15 uur door een familielid gewond aangetroffen in haar woning. Het slachtoffer vertelde dat zij was overvallen door een onbekende man. Daarna werd direct de politie in kennis gesteld. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De recherche is een sporenonderzoek gestart. Onduidelijk is of er iets is weggenomen.

Het slachtoffer heeft het volgende signalement opgegeven: het gaat om een blanke man van ongeveer 1.80/1.85 m. Zijn leeftijd wordt geschat op 35 jaar. Hij draagt een wit T-shirt met zwarte opdruk en een rood petje. De verdachte loopt op donkere hoge schoenen.

Wie voor of na 14.15 uur iets verdachts gezien heeft in de Spoorstraat of in de omgeving wat mogelijk verband heeft met deze laffe overval, of een verdachte herkent aan het opgegeven signalement, wordt gevraagd 0900 8844 te bellen.