Afdrukken

Woensdag zomers en warm

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Was het gisteren al een zomerse dag met 26,8 graden, vandaag (woensdag) kan er nog een schepje bovenop komen: het kan 27 of misschien wel 28 graden worden, met een zwakke tot matige wind uit het zuid tot zuidoost.

Deze ochtend nog wel wat bewolking, maar deze lost snel op en dan wordt het een zomerse dag. In de loop van de avond meer bewolking. Die behoort bij een storing die boven het Britse eiland ligt.

De temperatuur daalt richting 14 of 15 graden en tegen de morgen kan er de eerste neerslag vallen. De wind draait richting west en zal zwak tot matig zijn.

De temperatuur komt donderdag niet veel hoger komen dan 15 of 16 graden. In de loop van de middag kan het wat droger worden, maar niet voor lang. In de loop van de avond en nacht komt een volgende storing met neerslag die plaatselijk veel regen kan brengen.

Ook een deel van vrijdag nog lichte regen. De temperatuur op vrijdag komt ook niet veel hoger dan 13 of 14 graden, met een matige tot soms vrij krachtige wind uit westelijke richting.

>> Website Meteo Roosendaal-West