Afdrukken

Lisa, Amy en Shelley winnen The Voice - kleine meisjes worden groot

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

De Fijnaartse meidengroep O'G3NE, bestaande uit de zussen Lisa, Amy en Shelley hebben vrijdagavond overtuigend The Voice of Holland gewonnen. Kleine meisjes worden groot: in juni 2010 maakte Roosendaal op Internet een fotoreportage van de meisjes van een optreden op de Nieuwe Markt in Roosendaal.

De toen al veelbelovende zusjes traden op in Roosendaal omdat ze het Junior Songfestival hadden gewonnen en Nederland vertegenwoordigden tijdens de Europese Finale met het liedje Adem in, Adem uit.

Met 53,7% van de stemmen wonnen de zussen nu in december 2014 The voice of Holland 2014. Het is de derde keer dat hun coach Marco Borsato een winnaar naar de overwinning coacht. Eerder won hij al met Iris Kroes en Julia van der Toorn.

O'G3NE zongen in de finale nogmaals hun Blind Audition nummer 'Emotion' en een duet met de zanger Alain Clark. Hun 'The Story of my Life' single 'Magic' staat al enige tijd op 1 in iTunes.
Foto's hieronder: Juni 2010 op de Nieuwe Markt in Roosendaal. Lisa, Amy en Shelley treden op tijdens een programma op de autoloze zondag 2010.

>> Website The Voice of Holland
>> Fotoalbum van de zusjes in 2010 in Roosendaal
>> Website O'G3NE