Afdrukken

Feestelijke opening expositie Eye-Candy 15 in galerie Anita Ammerlaan (30 april)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Op zondag 30 april van 13:30 tot 17:00 vindt de feestelijke opening van expositie Eye-Candy 15 plaats. Tijdens deze expositie presenteert Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt in Roosendaal het professionele werk van acht in de grote galerie in het centrum van Roosendaal. De expositie is tot en met zondag 23 juli gratis te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

Kunstwerken van de volgende professionele kunstenaars zijn tijdens expositie Eye-Candy 15 te bewonderen en te koop: Ad Noorlander, Yvonne Jochems, John Striegel, Hans Berkhout, Marie-Josée Boerenkamp, Annelies Deutekom, Janneke Rottier, en Anita Ammerlaan. De expositie biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen, houten sculpturen en wandobjecten van ‘muzikanten’ en keramiek.

Mr. & Mrs. Honey(Petra en Sebas Honing) zorgen voor een passende muzikale omlijsting tijdens de feestelijke opening. Het in Roosendaal wonend muzikaal echtpaar runt de muziekschool ‘A Different Tune’, waar Petra zangles geeft en Sebas gitaarles. Ook spelen ze samen in metalband ‘Equisa’. Hun liefde voor het steviger werk klinkt door in de akoestische muziek die ze als Mr. & Mrs. Honey spelen, die het best te omschrijven is als dromerig, sfeervol, folky, poppy, met een vleugje jazz.

Roosendaalse vinoloog en wijnhandelaar Corné Janssen verzorgt tijdens de opening weer een wijnproeverij. Hij importeert zelf wijn uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren met een lage productie en een perfecte kwaliteit; wijnen die men niet in de supermarkt tegenkomt. Corné heeft een Pop Up winkel in Roosendaal in de Dokter Braberstraat.

De organisatie van expositie Eye-Candy 15 ligt in handen van kunstenaar Anita Ammerlaan en haar echtgenoot Patrick Roelofs, die samen de galerie aan de Markt 39 in Roosendaal uitbaten.

Anita Ammerlaan studeerde in 1999 af aan de Willem de Kooning Academie voor Schone Kunsten in Rotterdam en samen met haar echtgenoot houden zij zich fulltime bezig met kunst.

>> Website Galerie Ammerlaan



Mr. & Mrs. Honey(Petra en Sebas Honing) in de grote galerie van Anita Ammerlaan aan de Markt in Roosendaal. Het muzikale duo luistert 30 april de feestelijke opening van expositie Eye-Candy 15 op.