Afdrukken

Weer 'Weihnachtliche Musikantenstadl' in Sint Josephkerk (20 dec)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

In de Sint Josephkerk is zondagmiddag 20 december weer een editie van 'Weihnachtliche Musikantenstadl' met de Roseländer Musikanten. Medewerking verleent het damesensemble La Lisière uit Wouwse Plantage onder leiding van Jack Buijs.

Het programma van 'Eine Weihnachtliche Musikantenstadl' bestaat uit 'een aaneenschakeling van stemmige luistermuziek – instrumentaal en vocaal – die past bij deze decembermaand'. Zeg maar: de kersteditie van het programma van de kapel.

Zowel Die Roseländer Musikanten als het zangensemble La Lisière hebben speciale nummers uit hun repertoire geselecteerd en ook nieuwe muziekstukken ingestudeerd. Zo vertolkt La Lisière voor de eerste maal het nummer 'O, Holy Night'. Ook tenor Piet van der Hoeven en het zangduo Francette en Marjolein doen mee.

Het programma begint om twee uur. 'Eine Weihnachtliche Musikantenstadl' is een traditie geworden, want het vindt al voor de vierde jeer plaats. De eerste keer was in de Moeder Godskerk, Het jaar daarop werd uitgeweken naar de ruimere Sint Josephkerk.

Entree 7,50 euro, inclsief koffie/thee of gluhwein,