Afdrukken

Laatste bijeenkomst Fiksclub van dit jaar (19 dec)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Na een recordopkomst in november komt de TTR Fiksclub op zaterdag 19 december voor de laatste keer dit jaar bij elkaar, als vanouds tussen 14.00 uur en 16.30 uur in de achterste zaal van buurthuis Keijenburg.

TTR staat voor Transition Town Roosendaal, en de Fiksclub bestaat uit een aantal handige vrijwilligers met goed gereedschap, die regelmatig op een zaterdagmiddag bij elkaar komen om binnenlopende bezoekers gratis te helpen met het repareren van hun kapotte spullen.

Alles wat het niet meer doet, of waar een stukje, poot of oor af is, komt in aanmerking. Met kapotte kleren kan men ook terecht, of met een vastgelopen computer, of wie vastloopt met een brei- of naaipatroon.

De Fiksclub zit in de achterste zaal. Die is alleen buitenom te bereiken. Een paar dagen vooraf is al op roosendaal.transitiontowns.nl tr zien welke reparateurs naar verwachting aanwezig zullen zijn.

De data voor 2016 zijn nog niet bekend. Ook de Bergspil in Tolberg en Wijkbedrijf Westrand willen een Fiksclub opzetten en zoeken vrijwilligers om de bezoekers te helpen met de reparaties.

>> Meer info op de website