Afdrukken

Voor vijfde keer grote vuurwerkshow aan Westelijke Havendijk (19 dec)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Op zaterdagavond 19 december verzorgt Vesta Vuurwerk weer een grote vuurwerkshow aan de Westelijke Havendijk in Roosendaal. Het spektakel begint om half acht. Het is de vijfde keer dat het evenement gehouden wordt.

Volgens Patrick Jansen, mede- eigenaar van Vesta, doet het bedrijf er weer een schepje bovenop.

"We schieten nog meer vuurwerk dan voorgaande jaren de lucht in en deze show wordt echt de spectaculairste ooit in Roosendaal gegeven. Dit jaar is het knalgoed namelijk gesynchroniseerd op dancemuziek”, kondigt Patrick Jansen aan.
Hij verbaasd zich er over hoeveel bezoekers de Westelijke Havendijk weet te vinden voor de vuurwerkshow. “Waar we begonnen met enkele honderden bezoekers, hebben we het inmiddels al over enkele duizenden.”

De jaarlijkse show is uitgegroeid tot een waar familie-evenement. Voor kinderen is er gratis chocolademelk, voor de ouders glühwein, koffie of thee. De twee vrienden die het bedrijf oprichtten, geven zelf ook veel om familie. “Iedereen helpt mee, zo zijn we tijdens de laatste dagen van het jaar toch ook nog een beetje bij elkaar”, zegt Jansen lachend.