Afdrukken

Kerstmarkt en Sing-in in St Josephkerk (12-13 dec)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

In de St. Josephkerk is komend weekend (12 en 13 december) een sfeervolle kerstmarkt en Sing-in van Parochiekern Emmaüs. Ook is er dit jaar weer een modeltreinenbaan. De entree is gratis.

De activiteiten zijn zaterdag 12 december van 10.00 tot 15.00 uur en zondag 13 december van 12.30 tot 16.00 uur. Op de kerstmarkt zijn te vinden: allerlei kerstspullen zoals kerststukjes, kerstversiering, kerstverlichting, kunstkerstbomen, kerstkaarten, kerstboeken, kerstmuziek (elpeess, singles, CD’s) en DVD’s.

Zondag is van 13.30 uur tot 16.00 uur met medewerking van Thuiszorg DAT, een Sing-In. De koren van de St. Josephkerk brengen dan bekende kerstliederen ten gehore met muzikale ondersteuning door Muziekvereniging Roosendaal. Pastor Petra en Marijn van Wensen vertellen het kerstverhaal en bezoekers kunnen uit volle borst meezingen of rustig genieten van de samenzang en luisteren. Voor de inbwendige mens is er koffie, fris en (glüh)wijn.

Voor de kinderen zijn er tijdens de Sing-In verschillende activiteiten zoals het maken van lerstversiering. "Deze middag is echt een familieactiviteit, jong en oud zullen elkaar ontmoeten", aldus de organisatie. De opbrengst komt geheel ten bate van de restauratie van de binnenzijde van de St. Josephkerk.