Afdrukken

Drie dagen Roosendaal Leeft op de Markt (27-28-29 nov)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Roosendaal LeeftIn de grote tent van de schaatsbaan op de oude Markt is het komend weekend weer Roosendaal Leeft. Dat houdt in: drie totaal verschillende muziekevenementen op vrijdag 27 november, zaterdag 28 november en zondag 29 november.

Het evenement begint vrijdagavond met Wirwar, bedoeld voor jongelui vanaf 16 jaar. Elk half uur is er een andere muziekstijl. Kaarten kosten in de voorverkoop 3,50 euro en aan de deur 5,00 euro (inclusief 1 consumptie). De feesttent is open vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur.

Zaterdag 28 november is het tijd voor een Apres Ski, met de Flugel Mega Apresski Party. Hieraan werken mee Snollebollekes, John De Bever, Peter Loree, Jordy vd Boer en Dj Jarnoo. Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro en aan de deur 10,00 euro. Het progamma begint om kwart voor acht, de tent is open vanaf kwart over zeven.

'Winterdance'heeft het programma van zondagmiddag. Het wordt een Back To The Fifties-middag, met onder andere Liptease & The Backstreet Crackbangers, Sugaree, Earl Jackson & Cc Jerome's Jetsetter. Laarten kosten in de voorverkoop 8,50 euro en aan de deur 12,00 euro. Het programma begint om drie uur, de tent is vanaf twee uur open.

>> Roosendaal Leeft op Facebook