Afdrukken

Sluiting carnaval in Roosendaal dit jaar wat anders

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

De sluiting van carnaval 2014 in Roosendaal is dit jaar wat anders dan voorheen. In tegenstelling tot de afgelopen vijf jaar zal de Tullepetaon op de Markt pas helemaal aan het einde van de sluitingsceremonie bij het spel worden betrokken.

De sluiting op het bordes begint nu om 23.22 uur als de Hoogheid, Nar en Sjampetter het bordes betreden en wordt afgesloten om exact 00.00 uur met het bekend maken van het motto voor het carnavalsseizoen 2014-2015.

Voorafgaand hieraan zal de Hoogheid met zijn gevolg verzamelen om 23.00 uur in de Kwakkelkooi (de Kring ) en zich om 23.11 uur via het Tongeloplein, de Kerkstraat en Bloemenmarkt begeven naar naar het bordes van het raadhuis op de Markt.

De Hoogheid spreekt de wens uit dat zoveel mogelijk vierders, die zich aan of in de omgeving van het Tongeloplein, Kerkstraat, Molenstraat en Bloemenmarkt bevinden, aansluiten om in een feestelijke bonte optocht naar de Markt te lopen.

Vanaf 23.11 uur zal er op de Markt voor het Raadhuis muziek zijn om de vierders die al op de Markt of in de cafés zijn, op te warmen voor de sluitingsceremonie.