Afdrukken

RAC-bal met Swaree-acts (14 feb)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Op het RAC-bal in Erato aan de Kade in Roosendaal zijn dinsdagavond 14 februari ook verscheidene acts van het Priense Swaree te zien. Daar heeft spreekstalmeester Olav Postumus voor gezorgd. Aanvang 20.00 uur, entree gratis.

Wie geen kaartjes heeft kunnen krijgen voor het Priense Swaree, kan dus bij RAC alsnog verscheidene acts zien, waaronder die van Leutakkedemie, Ongeloofluk, Dun Peer en de Splienters.
Voor de muziek tekenen de RAC-kers en Gift’m Kèès. En er is ook dit jaar weer een 'Goeie Peer', voor iemand die zich op sociaal gebied verdienstelijk heeft gemaakt.

Andere bals van RAC: het ezeltjesbal op woensdagmiddag 15 februari van 13.30 tot 17.30 uur en het Peuterbal op vrijdagochtend 17 februari van 9.30 tot 11.30 uur. Ook deze bals zijn in de Eratozaal.

RAC (Rijks Ambtenaren Carnaval) verzorgt al 62 jaar het Sociaal Carnaval in Roosendaal. Samen met vrijwilligers en sponsors worden er 1800 fruitdozen gevuld voor de bewoners van de Roosendaalse verpleeg- en verzorgingstehuizen en de patiënten van het Franciscusziekenhuis.
Ook gaan de RAC-boeren met een volledig verzorgd bal - inclusief worstenbrood en bezoek van prins, nar en sjampetter - naar tien tehuizen. RAC regelt de muziek voor die bals: Schoppen Vijf, de eigen huisband de Rac-kers en per dag nog een wisselende carnavalsband.

>> Website RAC