web analytics

Vuurwerkshow van Vesta dit jaar op 22 december

Het begint traditie te worden in Roosendaal: de grote vuurwershow van Vesta Vuurwerk aan de Westelijke Havendijk, even voor de jaarwisseling. Ook dit jaar is er weer zo’n show en wel op zaterdag 22 december. Dat is een week later dan de afgelopen jaen gebruikelijk was en dat heeft alles te maken met de afsluiting van Roosendaal 750 in het weekend van 15 december.

Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een (gezins)uitje voor veel Roosendalers. Vorig jaar bleek dat het publiek zich zelfs door slecht weer niet lieten afschrikken. ‘De mensen kwamen door weer en wind naar het evenement. Elke jaar zien wij een groei in het bezoekersaantal. Waar we het eerste jaar begonnen met enkele honderden bezoekers, hebben we het inmiddels al over enkele duizenden bezoekers. Je kunt wel stellen dat het voor veel mensen een vaste prik in hun agenda is geworden’, zegt Jeffrey Tepe, bedrijfsleider van Vesta Vuurwerk.

Het evenement begint om 19.00 uur en om half acht barst de eerste show los. Hierin worden nieuwe en vertrouwde producten aan het publiek getoond. Vervolgens start een spectaculaire lasershow en aansluitend de show waar eigenlijk iedereen voor komt, de Pyromusical.

Behalve naar de show kunnen bezoekers hun ogen ook uitkijken in de showroom. Voor de kinderen is er gratis warme chocolademelk, voor de ouders Glühwein, koffie of thee.
Het afgelopen jaar heeft Vesta Vuurwerk zich op meerdere evenementen mogen laten zien. “Door het jaar heen verzorgen we meerdere shows bij grote en kleine evenementen in en om Roosendaal”, zegt Jeffrey Tepe. “Dit jaar mochten webijvoorbeeld tijdens Roosendaal 750 jaar op de Markt de special effects en het vuurwerk verzorgen”.

Foto boven van vorig jaar: Christian Traets